Ризогенез стеблових здерев’янілих живців декоративних малопоширених кущових рослин у Донбасі - Хархота, Л.В.; Довбиш, Н.Ф. (Донецький ботанічний сад НАН України, 2008)
Викладено результати досліджень розмноження здерев’янілими стебловими живцями декоративних малопоширених кущів у Донбасі. Визначено, що живцювання їх здерев’янілими живцями з обробкою розчинами стимуляторів росту в оптимальних концентраціях та експозиціях є одним із основних прийомів, що значно прискорює вирощування масового садивного матеріалу цих декоративних кущів та дозволяє більш ефективно використовувати площі теплиць для живцювання.