Вокальні ансамблі сучасного побутування (жанрові особливості) - Павленко, І. (Народознавчі зошити, 2013)
У статті відображено типологічні особливості сучасного побутування малих форм українського народнопісенного виконавства. Подається умовна їх класифікація, характер діяльності, включаючи специфіку художньо-стилістичної реконструкції пісенного фольклору.