Концепт «душа» у трактуванні античної філософії - Коржева, А. (Народознавчі зошити, 2013)
Висвітлюються й аналізуються в хронологічній послідовності суперечливі трактування концепту «душа» на ґрунті виникнення і розвитку уявлень про чуттєве сприйняття світу та в процесі зміни античної філософської думки.