З глибин народного досвіду - Глушко, М. (Народознавчі зошити, 2013)
Рецензія на книгу: Ігнатенко І. Народна медицина Середнього Полісся: традиції і сучасність (на польових етнографічних матеріалах) / Ірина Ігнатенко. — Кам’янець-Подільський : Медобори-2006, 2013. — 334 с. : іл.