Генеза сатиричного типообразу «хрунь» - Чорнопиский, М. (Народознавчі зошити, 2013)
Через творчість Корнила Устияновича і його часопис «Зеркало» простежена генеза в українському сатиричному лексиконі типообразу «хрунь».