Глина, дим і вогонь - Кошовий, О. (Народознавчі зошити, 2013)
Рецензія на книгу: Мотиль Романа. Українська димлена кераміка ХІХ — початку ХХІ століть / Романа Мотиль. — Львів : Інститут народознавства НАН України, 2011. — 208 c.