Вибір імені для дитини за народними повір’ями, звичаями і традиціями на Опіллі - Денис (Ханас), І. (Народознавчі зошити, 2013)
У статті розглянуто проблему вибору імені для новонародженої дитини за народними повір’ями, звичаями і традиціями на території історико-етнографічного району Опілля, а також у давніх слов’янських народів та по всій Україні загалом.