Цінне видання для українознавців - Кісь, О. (Народознавчі зошити, 2013)
Рецензія на книгу: Михайло Зубрицький. Зібрані твори і матеріали у трьох томах. — Том 1: Наукові праці / Михайло Зубрицький. — Львів : Літопис, 2013. — 610 с.