Старий і новий край - Сінкевич, Є.Г. (Історичний архів. Наукові студії, 2015)
Рецензія на книгу: Moklak J. Stary i nowy kraj. Publicystyka polityczna Wania Hunianki. Kleveland, Ohio 1933 / J. Moklak. – Kraków : Historia Jagellonica, 2015. – 224 s.