Купчинська Лариса. Українські меценати Іванна і Мар’ян Коці: Подарована колекція творів мистецтва ХVІІІ–ХХ століть: Каталог - Гирич, І. (Історіографічні дослідження в Україні, 2013)
Рецензія на книгу: Купчинська Лариса. Українські меценати Іванна і Мар’ян Коці: Подарована колекція творів мистецтва ХVІІІ–ХХ століть: Каталог / Львівська національна наукова бібліотека Україна імені В. Стефаника. Відділення «Палац мистецтв імені Тетяни та Омеляна Антоновичів». – Львів, 2011. – 316 с., 125 кол. іл.