Епістолярний дискурс М. Максимовича та М. Цертелєва - Суздаль, М. (Історіографічні дослідження в Україні, 2013)
У статті зроблено спробу проаналізувати мотиви, зміст, культурно-історичне значення епістолярного дискурсу М. Максимовича та М. Цертелєва. Публікуються невидані листи М. Максимовича.