«…З того часу ми зробилися щирими товаришами…»: кілька штрихів до історії взаємин Миколи Стороженка та Василя Горленка - Пазюра, Н. (Історіографічні дослідження в Україні, 2014)
У статті висвітлюється історія знайомства М. Стороженка та В. Горленка, з’ясовуються основні моменти їхнього спілкування.