Київська історична школа: Андрій та Микола Стороженки - Пазюра, Н. (Історіографічні дослідження в Україні, 2014)
У статті розглянуто життєвий шлях та творчий доробок українських істориків та громадських діячів Андрія (1857– 1926/?) та Миколи (1862–1942/?) Стороженків. Показано вплив В. Антоновича та Київської історичної школи на їх професійне становлення.