Ранньонова історія України в археографічній роботі Гарвардського центру україністики - Кудінов, Ю. (Історіографічні дослідження в Україні, 2014)
У статті висвітлено едиційну діяльність Українського наукового інституту Гарвардського університету – видання рукописів та стародруків, які присвячені історії ранньомодерної України. Зокрема, наголошено на відомостях про твори XVII–XVIII ст. у рамках політичного та духовного життя українського суспільства.