Антисистема і Україна - Удод, О.; Юрій, М. (Історіографічні дослідження в Україні, 2014)
У статті йдеться про таке суспільне явище, як антисистема, її згубний вплив на суспільний устрій, дається характеристика антисистемності більшовизму та влади Партії регіонів в Україні.