Европейские модели организации и управления природопользования - Андерсон, Н.В. (Економічні інновації, 2015)
У статті розглядаються моделі організації та управління природокористування в країнах ЄС для можливого впровадження європейського досвіду в Україні. Виділено специфічні особливості державного управління низки європейських країн для адаптації національного природоохоронного законодавства України до міжнародних вимог і стандартів ЄС.