Необхідність розвитку диверсифікації економічної діяльності сільських громад в Україні - Бурова, О.Б. (Економічні інновації, 2015)
Розглянуто сутність поняття «диверсифікація», визначено її види та особливості. Наведено переваги розвитку диверсифікації економічної діяльності сільських громад як в регіонах Україні, так і в розвинутих країнах світу.