Концепція управління кредитним ризиком в сучасних умовах розвитку економіки України - Журавльова, Т.О.; Назаркіна, Л.І. (Економічні інновації, 2015)
У статті розглянуто проблеми управління кредитним ризиком. Банківський кредит є головним джерелом забезпечення грошовими ресурсами поточної господарської діяльності підприємств. У процесі кредитування, банки піддаються внутрішнім і зовнішнім ризикам, якими потрібно керувати з метою їх мінімізації.