Екологічні аспекти розвитку військово-промислового комплексу України Причорноморському регіоні - Купінець, Л.Є.; Обнявко, Т.С. (Економічні інновації, 2015)
Визначено джерела екологічного забруднення військово-промислового комплексу (ВПК) країн Північного Причорномор’я. Проведені дослідження спроможності ВПК України до впровадження екологоорієнтованих проектів та екологічних інновацій. Здійснена оцінка потенціалу екологізаціїї ВПК в контексті стратегічних цілей секторального розвитку.