До 85-річчя від дня народження Миколи Петровича Щербака (Геоінформатика, 2009)
16 вересня 2009 р. виповнюється 85 років від дня народження Миколи Петровича Щербака — академіка Національної академії наук України, заслуженого діяча науки і техніки, двічі лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, видатного вченого в галузі петрології, мінералогії, ізотопної геохронології докембрійських формацій.