Iнтерлiнацiя функцiй трьох змiнних на системi неперетинних кривих iз збереженням класу диференцiйовностi - Сергiєнко, I.В.; Литвин, О.М.; Литвин, О.О.; Ткаченко, О.В.; Грицай, О.Л. (Доповіді НАН України, 2015)
Пропонується метод побудови операторiв iнтерлiнацiї ермiтового типу функцiй трьох змiнних за допомогою їх слiдiв та слiдiв їх похiдних на вказаних лiнiях у цилiндричнiй системi координат. Метод дозволяє вiдновлювати цi функцiї у точках мiж заданою системою замкнутих неперетинних кривих у цилiндричнiй системi координат, зберiгаючи автоматично клас диференцiйовностi, якому належить наближувана функцiя.