Дослідження проблеми радянських військовополонених у Другій світовій війні: погляд через призму історії повсякдення - Пастушенко, Т. (Сторінки воєнної історії України, 2011)
У статті коротко викладено основні історіографічні напрацювання проблеми радянських військовополонених та запропоновано перелік дослід - ницьких питань до теми, сформульованих із позиції історії повсякдення.