Румунська окупація території України у 1941–1944 роках (за новітніми румунськими джерелами) - Рендюк, Т. (Сторінки воєнної історії України, 2011)
Стаття присвячена аналізу періоду окупації румунськими військами українських територій, на основі невідомих дотепер в українській історіографії документів та матеріалів, опублікованих останнім часом в Румунії.