Проблеми геологічної ізоляції небезпечних промислових відходів в Україні та можливості аерокосмічних технологій при виборі сприятливих ділянок. Частина II. Термінологія, район і вихідні дані роботи - Азімов, О.Т. (Геоінформатика, 2010)
Охарактеризовано структурно-тектонічну будову району досліджень – території Чорнобильської зони відчуження і зони безумовного (обов’язкового) відселення, а також основні методи і фактичний матеріал дистан¬ційного зондування Землі. Визначено основні терміни і поняття геологічного змісту, з урахуванням яких розроблено методологію роботи.