Записка Председателя Государственной думы М.В. Родзянко Николаю II об экономическом положении России [Февраль 1917 г.] - Родзянко, М.В. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2009)
Автор Родзянко Михайло Володимирович (1859–1924) – російський політичний діяч. В 1911–1917 рр. голова 3-ї й 4-ї Державної думи, в 1917 р. – Тимчасового комітету Державної думи. Записка друкується мовою оригіналу. В Україні перевидається вперше.