Иностранные капиталы - Туган-Барановский, М.И. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2007)
Автор Туган-Барановський Михайло Іванович (1865-1919) – академік, член-засновник Української Академії наук (УАН). Стаття друкується мовою оригіналу. В Україні перевидається вперше.