Слабкi розв’язки i збiжнiсть методу Гальоркiна для дробового рiвняння дифузiї - Гуляницький, А.Л. (Доповіді НАН України, 2015)
Побудовано напiвдискретний метод Гальоркiна для дробового за часом рiвняння дифузiї. Доведено слабку збiжнiсть цього методу у випадку правої частини зi значеннями у негативному просторi за просторовою змiнною. Також доведено неперервнiсть розв’язку задачi зi значеннями у просторi iнтегровних з квадратом функцiй.