Інститут президентства в Україні в контексті конституційної реформи - Зелінська, М. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2006)
У статті розкривається сутність та основний зміст інституту президентства в Україні після внесення змін до чинної Конституції. Автор простежує етапи конституційної реформи, загосрює увагу на змінах повноважень Президента.