Магнитостратиграфия осадочных отложений позднего неогена Керченского полуострова - Сливинская, Г.В.; Третяк, А.Н. (Геофизический журнал, 2010)
Виконано палеомагнітне дослідження осадових утворень пізнього неогену Керченського півострова. За отриманими даними побудовано детальні магнітостратиграфічні розрізи, які відображають стан геомагнітного поля у пізньому неогені і містять надійні палеомагнітні репери для стратифікації і кореляції аналогічних відкладів у межах Східного Паратетісу.