Аналіз досвіду експлуатації АЕС України - Лігоцький, О.І.; Недбай, С.В. (Ядерна та радіаційна безпека, 2008)
Описано одну з найбільш важливих робіт у системі зворотного зв'язку від досвіду експлуатації українських АЕС та світового досвіду експлуатації, що виконується відділом аналізу експлуатаційної безпеки АЕС Державного науково-технічного центру з ядерної та радіаційної безпеки за завданиям Державного комітету ядерного регулювання України.