Забезпечення якості науково-технічної підтримки державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки - Валігун, Н.П.; Рогожинська, О.О. (Ядерна та радіаційна безпека, 2008)
Наведено опис системи управління якістю, впровадженої в ДНТЦ ЯРБ відповідно до вимог ДСТУ ІSО 9001, що сприяло підвищенню ефективності науково-технічної та експертної підтримки державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки.