Польський погляд на нову Україну - Медвідь, Ф. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2006)
Інформація про часопис: Нова Україна. Журнал історії і політології. – Краків. - 2006. - №1. - 204 с.