Конструктивний опис моногенних функцiй у скiнченновимiрних комутативних алгебрах - Шпакiвський, В.С. (Доповіді НАН України, 2015)
Отримано конструктивний опис моногенних функцiй зi значеннями в довiльнiй скiнченновимiрнiй комутативнiй асоцiативнiй алгебрi з одиницею за допомогою голоморфних функцiй комплексної змiнної.