Спiновi стани квазiдвовимiрних електронiв - Єремко, О.О. (Доповіді НАН України, 2015)
На прикладi квазiдвовимiрних електронiв показано, що для повного опису спiнового ступеня вiльностi необхiдно враховувати релятивiстськi закони збереження, якi в нерелятивiстськiй теорiї виконуються лише наближено.