Группы эквивалентности в задачах диффузии нейтронов в неоднородной среде - Цифра, И.М. (Геофизический журнал, 2010)
Досліджено застосування груп перетворень еквівалентності для генерування розв’язків рівняння дифузії нейтронів для неоднорідного середовища з розв’язків для однорідного середовища. Розглянуто також питання еквівалентності диференціальних рівнянь з частинними похідними.