Концерн "Shell" — Институт геофизики НАН Украины: рабочий семинар - Wannier, M.; Vityk, M.; Старостенко, В.И.; Кутас, Р.И.; Коболев, В.П.; Егорова, Т.П. (Геофизический журнал, 2010)
Наведено коротку інформацію про робочий семінар «Глибинна структура та нафтова геологія Чорного моря», який відбувався 24—25 лютого 2010 р. у Києві за ініціативою концерну «Shell».