Забезпечення надійності контролю об'єктів атомної енергії - Ведь, А.М.; Івашова, Л.С.; Лукашина, Л.Г.; Мехед, А.І. (Ядерна та радіаційна безпека, 2008)
Наведено відомості про завдання відділу аналізу надійності систем контролю та діагностики, напрямки його діяльності та задачі, які розв'язуються за цими напрямками для забезпечення надійності контролю та безпеки експлуатації об'єктів атомної енергії, основні результати роботи. Надано інформацію про системи та технічні засоби, які належать до сфери діяльності відділу.