Експертиза звітів з аналізу безпеки як важлива частина ліцензування нових енергоблоків АЕС України - Лігоцький, О.І.; Недбай, С.В. (Ядерна та радіаційна безпека, 2008)
Описано одну з найважливіших робіт, виконаних фахівцями відділу аналізу експлуатаційної безпеки АЕС Державного науково-технічного центру з ядерної та радіаційної безпеки (ДНТЦ ЯРБ) під час введения в експлуатацію нових енергоблоків на Хмельницькій та Рівненський АЕС України.