До 70-річчя Леоніда Григоровича Руденка (Геоінформатика, 2011)
24 серпня 2011 р. виповнилося 70 років Леоніду Григоровичу Руденку — академіку НАН України (2009), професору (2001), доктору географічних наук (1984). За майже 50 років своєї самовідданої праці, присвяченій географічній науці, Л.Г. Руденко був нагороджений державними відзнаками — заслужений діяч науки і техніки України (2003), лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки (1993) і премії ім. В.І. Вер-надського НАН України (2003), орденом “За заслуги” III ступеня (2008).