Чи добре навчають в університеті? Підсумок участі українських студентів у 6-му конгресі Балканського геофізичного товариства - Татарінова, О.О.; Шаврін, С. (Геоінформатика, 2012)
У Будапешті з 3 по 6 жовтня 2011 р. відбувалася головна подія в геонауковому житті Балканського регіону — конференція і виставка 6-го конгресу Балканського геофізичного товариства (6th Congress of BGS 2011), який вже традиційно проводиться через 2—3 роки країнами-засновниками.