До 70-річчя Валерія Миколайовича Єремєєва (Геоінформатика, 2012)
Видатному українському вченому-океанологу, доктору фізико-математичних наук, професору, академіку НАН України (1997), лауреату Державної премії України в галузі науки й техніки (2000), заслуженому діячу науки і техніки України (2003), Валерію Миколайовичу Єремєєву 12 січня 2012 р. виповнилося 70 років.