Арнольд Євгенович Кулінкович (до 80-річчя від дня народження) (Геоінформатика, 2012)
8 травня 2012 р. виповнилось 80 років від дня народження відомого українського ученого-геофізика, доктора технічних наук, професора, засновника трьох українських шкіл — промислової геофізики, циклістики і геоінформатики — Арнольда Євгеновича Кулінковича. Наукові дослідження А. Є. Кулінковича є суттєвим внеском у геолого-геофізичну науку, включаючи теоретичні та прикладні напрями. Багатий досвід наукових досліджень, універсальний характер знань створили високий авторитет ученого не тільки в Україні, а й за її межами.