Сучасні геоінформаційні технології для управління територіальним розвитком регіонів - Андрєєв, С.М.; Березіна, С.І.; Загородня, С.А.; Радчук, Віт.В.; Радчук, І.В. (Геоінформатика, 2012)
Проведено аналіз системних чинників, які заважають отриманню, систематизації та аналізу інформації для завдань управління територіальним розвитком регіонів. Визначено функції і задачі корпоративної системи інформаційної підтримки управління розвитком регіону.