Характер флуктуацій геогустинних властивостей водонафтогазоносних осадових утворень за результатами геологічної інтерпретації каротажних діаграм - Хтема, А.В.; Омельченко, В.Г.; Хтема, В.М. (Геоінформатика, 2012)
Показано можливості отримання додаткової геоінформації геологічною інтерпретацією каротажних діаграм. За допомогою інтегральних фізико-математичних моделей у межах окремих ізохронних інтервалів визначено питомі густини осадових утворень, досліджено характер флуктуацій геогустинних властивостей водонафтогазоносної товщі в умовах її природного залягання.