34-й Міжнародний геологічний конгрес (Брісбен, Австралія, 5–10 серпня 2012 р.) - Якимчук, М.А. (Геоінформатика, 2012)
2012 рік знаковий для світової геологічної громадськості як рік проведення чергової 34-ї сесії Міжнародного геологічного конгресу (МГК) (International Geological Congress IGC), яка відбулася з 5 по 10 серпня у м. Брісбен (Австралія).