До 75-річчя Петра Феодосійовича Гожика (Геоінформатика, 2012)
21 жовтня 2012 р. директору Інституту геологічних наук НАН України, академіку НАН України, професору, доктору геолого-мінералогічних наук, заслуженому діячу науки і техніки України Петру Феодосійовичу Гожику виповнилося 75 років. 21 жовтня 2012 р. директору Інституту геологічних наук НАН України, академіку НАН України, професору, доктору геолого-мінералогічних наук, заслуженому діячу науки і техніки України Петру Феодосійовичу Гожику виповнилося 75 років.