До 75-річчя Миколи Васильовича Багрова (Геоінформатика, 2012)
26 жовтня 2012 р. виповнилося 75 років від дня народження ректора Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського Миколи Васильовича Багрова ученого-географа, академіка Національної академії наук України (2010), доктора географічних наук (2001), лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки (2004), заслуженого працівника освіти України (1997), Героя України (2007).