Виборчі технології як мистецтво - Кудряченко, А. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2006)
Рецензія на монографію: Кочубей Л. О. Виборчі технології: політологічний аналіз (на прикладі виборів до парламенту сучасної України): Монографія – К.: Вид-во „Юридична думка”, 2006. — 280 с.