Аналіз потоку порушень в роботі АЕС України, які сталися протягом 2007 року - Гашев, М.Х.; Лігоцький, О.І.; Недбай, С.В.; Носовський, А.В. (Ядерна та радіаційна безпека, 2008)
Наведено аналіз потоку порушень, що сталися на АЕС України протягом 2007року, за рядом напрямків, що характеризуют експлуатаційну безпеку.