Система управління якістю державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки у сфері використання ядерної енергії - Биков, В.А.; Валігун, Н.П. (Ядерна та радіаційна безпека, 2009)
Розглянуто питания запровадження в Державному комітеті ядерного регулювання України системи управління якістю, заснованої на міжнародних стандартах серії ISO 9000. Узагальнено основні послуги, що надає комітет своїм споживачам, а також параметри оцінки якості цих послуг, наведено основні процеси та їх взаємозв'язок.